Menu
  • Written by  rask
  • Email

JP: Ekspertkrig, tak

JP: Ekspertkrig, tak

Katrine Winkel Holm svinger desværre piske så ivrigt ude med pisken i JPs netavis, at hun kommer til at lyve stærkere end hesten kan rende om Margrethe Monika S. Hansens medvirken i DR2 Deadline.

Efter en behørigt tilforladelig indledning om andre ekperters udtalelser om de nylige uroligheder i England, så hendes klumme ikke virker alt for personlig, vender Katrine Winkel Holm sig med snertende pisk mod Margrethe Monika S. Hansen, der medvirkede i DR2 Deadline:

»Det gjaldt også, da denne sommers rædselshistorie, massemorderen Anders Breiviks udåd, fandt sted. Denne rystende nyhed fik det ellers så seriøse Deadline på DR2 til at invitere den mildt sagt kontroversielle blogger Monica Margrethe S. Hansen, som det ville være fornærmende at sammenligne Michael Bøss med, i studiet som ekspert. "Eksperten" kunne så oplyse seerne om, at Breivik "helt sikkert også har haft kontakt til danske bloggere og debattører".

Hendes "ekspert"-påstand var selvfølgelig ikke korrekt. Ingen danske bloggere eller kendte debattører, udover hende selv, har så vidt vides haft nogen kontakt til den dæmoniske vanvidsmand.

Hun baserede sin vilde påstand på den opfattelse, at Breivik var identisk med blogger-pseudonymet Fjordman. Også det var helt i skoven.«

Winkel Holm har et tell som det hedder i pokersproget: Kun islamofober betegner konsekvent Margrethe S. Hansen som 'kontroversiel blogger'. Ligesom når ordet "ekspert" sættes i gåseøjne flere gange for at være sikker på vi forstår meningen, fortæller dette intet andet end at Winkel Holm er endnu én i rækken af dem, der har gjort islamfjendtlighed til en levevej.

Men når Winkel Holm i sin iver efter at svinge pisken lyver stærkere end hesten kan rende, falder hendes ellers så skarpe retorik til jorden som en gammel, udbrændt krikke.

Når Winkel Holm påstår, at ingen danske bloggere eller kendte debattører har haft kontakt til den »dæmonske vanvidsmand« kan hun blot åbne dagens P77 for at konstatere, at at formanden for det islamfjendtlige netværk Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) Anders Gravers har haft Breivik som kontakt på trods at påstande om det modsatte i medierne.

Læs: Dansk leder af islamfjendsk netværk afviste ikke Breivik.

Og når Fr. Winkel påstår at SHansen skulle have baseret sin analyse i DR2 Deadline på at Breivik var identisk med blogger-pseudonymet Fjordman slår hun helt skævt, og afslører kun alt for tydeligt at hun slet ikke har set udsendelsen. For her nævnes bloggeren Fjordman, som Breivik har selv udgivet sig for på sin egen facebook-profil, slet ikke.

Winkel Holm tilhører blot den klub af islamofober, der har besluttet at råbe op når Margrethe S. Hansen udtaler sig offentligt.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?