Menu

Dansk Statsborgerskab sat til salg i den Blå Avis

Dansk Statsborgerskab billigt til salg sådan lyder overskriften i en privat salgsannonce på internetsiden Den Blå Avis.Og der er tale om virkeligt billigt startprisen er nede på sølle 50 danske kroner.

Det er journalisten, forfatteren og samfundsrevseren Flemming Chr. Nielsen som er den glade sælger af sit danske statsborgerskab.

I annoncen kommer Flemming Chr. Nielsen med følgende begrundelse for at man nu billigt kan erhverve sig hans danske statsborgerskab.

"Et statsborgerskab er ifølge regeringen noget meget værdifuldt, og da værdi ifølge samme regering måles i penge, vil jeg mene, at 50 kr. er en rimelig pris for mit statsborgerskab. Evt. kan vi bytte med en parabolantenne"

Flere købere har allerede meldt sig på banen.

En som kalder sig for Gummi har budt ind med hele 100 kroner og skriver.

”hvis du opgiver dit statsborgerskab må du jo forlade danmark.. sikke en rar tanke i grunden for dette er da plat humor må man sige.. byder sku 100 kr for og befri mit fædre land for dig”

Stina vil også meget gerne købe eller bytte sig til Flemming Chr. Nielsens statsborgerskab og skriver ”Jeg har en mand der kun har midlertidig opholdstilladelse, så vi er meget intresseret i at købe, da vi jo aldrig ved hvornår de finder på at sende ham ud af DK. Vi kan evt bytte med en digital boks fra TDC ?”

Brugeren Wordskilove har et dansk statsborgerskab men et ekstra skader ikke og vil gerne byde ind med et puslespil eller en plade med Kandis. "Jeg har allerede et, men man kan jo altid bruge et ekstra. Evt bytte for komplet puslespil (1000 brikker) forestillende Danmark. Alternativt den seneste plade fra Kandis."

Flemming Chr. Nielsen har endnu ikke svaret om han er interesseret i at sælge eller bytte med dem som har slået til.

Skulle der gemme sig flere som gerne vil købe et dansk statsborgerskab billigt kan salgsannoncen ses her.

 

 

 

 

 

Last modified onWednesday, 10 November 2010 20:42

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?