Menu

Dansk højreekstremist kræver drab på danske islamister


P77-arkivfoto.

Den højreekstreme forening Frit Danmark opfordre danske højreekstremister til at begå drab på islamister i Danmark og i udlandet. Der er sat 10.000 dollars af i belønning til den der udfører drabet.


Ifølge Michael Ellegaard som er stifter af den højreekstreme forening Frit Danmark, er tiden nu kommet til handling og til at islamister i Danmark skal jages og dræbes.

Foreningen Frit Danmark opfordre således danske højreekstremister og islam-modstandere til at jage og dræbe islamister, herunder også den militante prædikant Omar Bakri der befinder sig i Libanon. Ifølge Frit Danmarks egne oplysninger så er der sat 10.000 dollars af som belønning til den person der begår handlingerne

 

Tekst: "Eftersøgt død eller levende. Omar Bakri - falsk profet af den civiliserede verden. Via sine taler og tanker, har denne mand talt for hellig krig mod vesten. Lad denne fucking neanthelaer vide, at han nu er den størst jagt i 2012. Lad de vantro vide, at vi vil jage og nedlægge ham. Fuck den pædofile profet og fuck hans budbringere. Vi vil give vores venner i vesten 10.000 dollars for at bringe hans hoved til os."

Samme opfodring til drab på Omar Bakri har Frit Danmark også offentliggjort på deres egen hjemmeside.

Frit Danmarks Facebook gruppe.

Screencap FB-public Frit Danmark/Michael Ellegaard.


Der gik således ikke mere end en dag fra at TV 2 News bragte et indslag om at en mindre gruppe danske yderliggående islamister (Salafister),  via internettet lyttede til den militant salafist prædikant Omar Bakri og afspillede hans militante budskaber, under deres møder på strøget i København, til at den yderliggående danske højreekstremistiske forening Frit Danmark nu via sin Facebook side og hjemmeside opfordrere til drab på de af TV 2 News omtalte salafister.

 
Michael Ellegaard er tidligere stået frem i pressen og på TV og kommet  med opfordringer til danskerne om at bevæbne sig med skydevåben og gå til angreb på muslimer og på de mennesker der støtter indvandringen til Danmark.


Michael Ellegaard har flere voldsdomme bage sig og hans forening Frit Danmark planlægger at opstille til næste kommunevalg.
Tidligere har Michael Ellegaard blandt andet haft et samarbejde med den islamfjendske højreradikale forening Stop Islamiseringen af Danmark.

Last modified onSunday, 18 August 2013 13:52

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?