Menu

Højreradikale antimuslimer vil marcher på Nørrebro for at støtte jøderne

alt
Foto:P77-arkiv: SIAD-demo. Tekst. Ingen moskeer ingen mosquitoes(myg)

Den højreradikale stærkt antimuslimske forening Stop Islamsieringen af Danmark har meldt at de vil marcher på Nørrebro som støtte af jøderne.

Den højreradikale antimuslimske forening Stop Islamiseringen af Danmark SIAD , har bebudet på egen hjemmeside, at de igår til Københavns politi har anmeldt en gående demonstration på Nørrebro.

Ifølge foreningens leder Anders Gravers, vil SIAD i sympati med Nørrebros jødiske befolkning, den 23 februar gennemføre en gående støttedemonstration til støtte for de jøder på Nørrebro der er underlagt muslimers chikane og forfølgelse.

Den gående demonstration vil blive afviklet under sloganet " I dag er vi alle jøder" og der vil blive vist skilte med den gule jødestjerne, kendt som nazisterne påtvunget jødisk identittetsmærke under 2 Verdenskrig.

alt

Screencap: SIADs hjemmeside.

Tekst på hjemmesiden:

"Demotitel: “Danmark står endnu engang op for Danmarks jøder”

Der vil blive brugt megafoner og medbragt skiltning som lyder: “Idag er vi alle jøder” “Muslimer skal ikke bestemme hvem der skal bo i Danmark” “Plads til alle der vil det danske” “Danmark står endnu engang op for Danmarks jøder”

Der vil blive flaget med israelske og danske flag

Forventet mødeantal: Så mange som mener at jøderne skal have lov til at bo i Danmark"


Det er ikke første gang at den højreradikale forening, ønsker at gennemføre en af sine demonstrationer på Nørrebro.

SIAD har før ønsket at få lov til at stå og demonstrere foran det muslimske troscenteres lokaler på Vibevej, der hvor der er planer om at bygge en ny moske.

Politiet afslog dog og rykkede SIADs demonstration væk fra Nørrebro. Dette faldt ikke i god jord hos SIAD.

Tilbage i 2002 var højreradikale også på gaden på Nørrebro, sammen med den ultra-zionistiske kristne frikirke præst Moses Hansen og en håndfuld højreradikale racister og ikke mindst Faderhuset under følgende paroler:

”Nørrebro tilhører Jesus - og er ikke til salg” vil han sammen med Faderhuset forsøge at frelse Nørrebro."

Se video fra begivenheden. I videon ses også Faderhusets leder Ruth Evensen.

Moses Hansen ønskede at vandre gennem Nørrebro bærende på et stort kors, for at ifølge sig selv at vække Nørrebros muslimer til kristendom og for at vise at Nørrebro er et kristent område.

I 2006 var det så Anders Gravers og Moses Hansen der i Odense afholdte et såkaldt møde, og igen deltog kristine fundamentalister og højreradikale racister.

alt

Foto: Moses Hansen i Odense. I sort tophue Anders Gravers fra SIAD.

alt

Foto: Moses Hansen, Michael Ellegaard og Anders Gravers.

Flere kendte højrerekstremister herunder også fra nynazistiske kredse gjorde følge med Anders Gravers og Moses Hansen.
En af dem var den kriminelle højreekstremist fra Fyn, Michael Ellegaard fra Frit Danmark.


Stop Islamsieringen af Danmark oplyser at deres nye støttedemonstration for jøder på Nørrebro, skal ses i lyset af sagen om chikane af jødiske børn på Rådmandsgade Skolen på Nørrebro.

http://p77.dk/blogs/shansen/824-qvi-onsker-ikke-mellemostlige-tilstande-pa-norrebroq


Sagen om chikane på Rådmandsgade Skolen  er elleres blevet tilbagevist af den oprindelige kilde til historien, nemlig skolens tidligere leder Lise Egholm.

Lise Egholm var ude i går og mane til ro omkring hele sagen som hun har kaldt "Fis i en hornlygte" og en misforståelse.


Anders Gravers og hans forening, er del af et internationalt netværk der består af flere  stærkt islamfjendske grupper, mange af dem styres af ultranationalistiske jødiske zionister.

http://www.p77.dk/radikalisering/80-tema-netvaerket/325-netvaerket-del-1-et-netvaerk-af-netvaerk

Et eksempel på sådan en gruppe er SIOA Stop Islamisation Of America, som foruden Anders Gravers også har den kontroversiele jødiske zionist blogger Pamela Geller i sin ledelse.


Både SIOA, Pamela Geller, Anders Gravers og SIOAs tredje leder Robert Spencer,  står alle opført på en amerikansk liste over racistiske hadegrupper og personer i USA.


SIOA er ifølge det amerikanske anerkendte Southern Poverty Law Center, en gruppe der spreder had og racisme mod muslimer og deres religion i USA.

Og ikke mindst en gruppe der samarbejder med yderliggående kræfter på den yderste amerikanske højrefløj og høster støtte blandt højreradikale jødiske grupperinger.

Danske SIAD og Anders Gravers og hans amerikanske forening SIOA samarbejder tæt med den britiske højreekstremistiske gruppe English Defence League og Anders Gravers har også tæt kontakt til English Defence Leagues danske søstergruppe Danish Defence League.

http://en.wikipedia.org/wiki/Stop_Islamization_of_America

 

Update: 01.02.013: Tilføjelse og rettelse omkring Moses Hansens vandring på Nørrebro. Årstal rettet fra 2009 til 2002. Samt tilføjet oplysninger om Moses Hansens og Anders Gravers vækkelsesmøde i Odense i 2006.

 
Last modified onSunday, 18 August 2013 13:52

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?