Menu

Det er muslimer som har ødelagt Danmark siger Pia Kjærsgaard

Koen Karoline populær i 70ernes Danmark

Dansk Folkepartis leder Pia Kjærsgaard siger at muslimerne har ødelagt Danmark og er skyld i at hun i dag frygter for sine tre børnebørns liv og fremtid.

Dansk Folkepartis leder Pia Kjærsgaard har givet et interview til et hollandsk blad og det er ikke småting den aldrene politiker og strammer af dansk udlændingepolitik løfter sløret op for.

P77 bringer her et uddrag af interviewet med Pia Kjærsgaard.

HP/De Tijd den 17 februar 2010.

Interview med Pia Kjærsgaard, som med hendes hårde anti-immigrationspolitik er et lysende eksempel for Geert Wilders:

Partiprogrammet for Dansk Folkeparti oser med sine 33 punkter af samme nostalgi som indretningen af partilederens kontor: Et mix at nationalistiske og socialdemokratiske ideer, med stor fokus på danmarks kristne baggrund og de skadelige konsekvenser af indvandring.

"Hvad slags land var det egentligt, din barndoms Danmark?"

"Ahh, atmosfæren fra bøger og fjernsyn i 60'erne og 70'erne fortæller os ikke hele sandheden. Men de repræsenterer vores mål: Et sikkert land, med glade og stolte indbyggere. Danmark har eksisteret i over tusinde år og det så ud til altid at forblive det samme.

Men de sidste 25 års muslimske masseindvandring har ændret det. Jeg er meget bekymret over mine 3 børnebørn, piger på 9, 11 og 13 år. De er ikke i sikkerhed på deres skole og der er ikke sikkert på gaderne længere. Deres kvarter er terroriseret af muslimske børn med knive. Sådan var det ikke da jeg var barn.


Man kan godt tillade immigration til samfundet og blive beriget. Men vi danskere har været for gæstfri. Vi har, tåbeligt nok, tilpasset os dem. Adskilt svømning for drenge og piger, kønsadskilning på lejrskoler, halal-mad på skolerne. Vi har ødelagt vores eget hjem for at imødekomme immigranter"

"Du var også bekymret for den danske Velfærdsstats fremtid, som du kalder sårbar. Spiller det en rolle i din kamp mod immigration?"

Jeg er født i 1947. Jeg var en ung pige i tresserne. Wonderful Copenhagen!
Der var ingen ghettoer, ingen indvandrere - alle hjalp med opbygningen af den skandinaviske velfærdsstat. Og det er vidunderligt så længe alle tager et ansvar. Men mange indvandrere kom kun for at udnytte vores system. Og vi var naive nok til at være gæstfri. De fik penge med det samme, et hus, sygesikring, alting. Men i mellemtiden ødelægger de systemet. Vi prøver at bekæmpe dette med alle midler, med det resultat at vi får adskillige love der belemrer os med idiotiske problemer. For loven kan ikke diskriminere baseret på oprindelse, så en dansker der er yngre end 24 år kan f.eks. ikke gifte sig med en amerikaner. Men i virkeligheden handler det jo om muslimske indvandrere: Der er for mange og de nægter at lade sig integrere.
I 1995 var vores parti de første til at sige "Nok er nok" og bakkede det op med tal. Fra den tidlige begyndelse var vores mål at reducere antallet af indvandrere."

P77 har forsøgt at tage kontakt til Dansk Folkeparti og Pia Kjærsgaard for at spørger om Pia Kjærsgaard kan nævne nogen konkrete hændelser, som kan understøtte hendes udtalser om at hendes tre børnebørn ikke er sikre i deres skoler eller på gaden fordi deres kvarter er terroriseret af muslimske børn med knive. Men det har ikke været muligt at få et svar.

Hele artiklen med Pia Kjærsgaard kan læses og bestilles her.

Last modified onWednesday, 04 August 2010 10:15

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?