Menu
  • Written by  SHansen
  • Email

Danske højreradikale i netværk med russiske nynazister

Danske nynazister sammen med Slavic Union under et besøg i  Rusland
Danske nynazister sammen med Slavic Union under et besøg i Rusland

Nynazister og højreradikale fra Danmarks Nationale Front har tæt forbindelse til Ruslands mest voldlige og ekstremistiske nynazister.

Et dansk højreekstremistisk netværk har indgået samarbejde med den forbudte russiske nynazisiske bevægelse som går under navnet Slavic Union. Slavic Union er Ruslands største nynazistiske bevægelse og blev her i foråret 2010 forbudt efter flere mord og overfald på anti-racistiske aktivister, indvandrere og homoseksuelle.

Link til DNF Youtube her.

Slavic Union leder Dimitry Demushkin udtalte i forbindelse med retssagen i april i år at Slavic Union har afdelinger i flere andre lande herunder også i Danmark. P77 kan i dag afsløre at Slavic Union arbejder tæt sammen med Danmarks Nationale Front.

Lederen af Slavic Union Dimitry Demushkin iført Danmarks Nationale Front T-shirt. Foto taget under Danmarks Nationale Fronts besøg hos Slavic Union i Rusland her i 2010.

Se Video: Danmarks Nationale Front på besøg hos Slavic Union i Rusland.

 

 

 

Danmarks Nationale Front er et højreradikalt netværk bestående af danske højreradikale og nynazister uden for DNSB/ Danmarks National Socialistiske Bevægelse.

Danmarks Nationale Front ønsker et Danmark for danskere og mener, at alle fremmede skal ud af Danmark.

Russiske Slavic Union lægger ikke skjul på at de går ind for terror og racekrig. Medlemmerne trænes i kampsport og gruppen er bevæbnet. Dimitry Demushkins kommentar til dommen som gjorde Slavic Union forbudt i Rusland, var: "De vil brænde biler af, sprænge politistationer i luften, dræbe embedsmænd og systematisk begå andre forbrydelser. Alt dette som resultat af regeringens dumme forsøg på at gøre lovlig nationalisme ulovlig."

Slavic Union

Bevæbnede medlemmer af Slavic Union.

Se video: Slavic Union og medlemmer fra Danmarks Nationale Front sammen.

Det overordnede mål for Slavic Union er at fremme en racistisk ideologi baseret på nynazismen i alle de lande, som har meldt sig ind under Slavic Unions fane, herunder også Danmark. Vold, terror, likvideringer og mord er bare nogen af de værktøjer som er legitime i Slavic Union.

Danmarks Nationale Front nedtoner på deres hjemmeside deres tilknytning til nynazistiske bevægelser som Slavic Union. Men fotos på deres egen hjemmeside og videoer på Youtube viser tydeligt, at Danmarks Nationale Front har tæt kontakt til russiske nynazister og er del af et større racistisk netværk bestående af højreekstremister og nynazister fra flere forskelige europæiske lande, herunder Tyskland.

I Danmark har Danmarks Nationale Front kontakt til flere forskelige højreradikale grupper. P77 afslørede i slutningen af maj i år at Danmarks Nationale Front og den stærkt anti-muslimske forening Stop Islamiseringen af Danmark har et uofficelt samarbejde. Foruden Stop Islamiseringen af Danmark har Danmarks Nationale Front også gode kontakter til foreningen Vederfølner og Frit Danmark.

I 2008 stod Danmarks Nationale Front bag sabotage af et S-tog med flygtningevenner og demonstranter på vej til en demonstration ved flygtningelejren Sandholm i Nordsjælland. På trods af at sabotage mod Banedanmarks tog eller drift hører ind under straffelovens paragraf 183 og 184 og kan give op til 12 års fængsel blev Danmarks Nationale Front ikke tvangsopløst.

Mange af de ledende medlemmer i Danmarks Nationale Front har en fortid i Dansk Front som var et racistisk og højreradikale netværk der i mange år var Danmarks største samlingspunkt for den yderste højrefløj. Foreningen opløste sig selv den 19 juni 2007. Både Danmarks Nationale Front samt Vederfølner er startet op af personer som var aktive i Dansk Front.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?