Menu

Alt er farligt i et jobcenter!

alt

Det er meget farligt at arbejde i et jobcenter. Eller det synes i hvert fald at være konklusionen i jobcenteret på Frederiksberg, hvor man kun er ét skridt bag Fort Knox i sikkerhed ...

 

I artiklen "Jobcenter: Kaffe er farligt" fortæller DR Nyheder Online den 5. maj 2011 om sikkerheden på nævnte jobcenter:

"Siden drabet på socialrådgiveren fra Jobcenter Holstebro sidste år, er sikkerheden på jobcentrene rundt om i landet blevet sat i vejret. På Jobcenter Frederiksberg er sikkerhedsniveauet så højt, at varme drikke som kaffe og te er forbudt at servere for klienterne ..."

Johnny Madsen, der er chef for jobcenteret, citeres for følgende beretninger:

"Vi sidder med nogle sanktionsmuligheder i forhold til de udbetalinger, borgeren skal modtage, og der vil vi ikke risikere, at vi får smidt skoldhed kaffe i hovedet ... En af vores medarbejdere omkom i forbindelse med en episode i 1993 ... Man finder heller ikke potteplanter eller andre pyntegenstande på skrivebordene rundt om på jobcenteret. De kan nemlig blive brugt som kasteskyts ... Vi har også alarmer på kontorerne og der er glas i alle dørene, sådan så kollegaer og vagter kan se, hvis der foregår noget."

--

Jamen hvad gør de dog ved klienterne i jobcentrene efterhånden ...?

For det er da slet ikke paranoidt at reagere således på en fatal arbejdsulykke hvert 18. år - i hvert fald ikke på de jobs og/eller den aktivering, de sender folk ud til.

Og må PS-redaktøren foreslå, at man går planken ud og kun taler med de slemme sikkert selvforskyldte arbejdsløse, når disse er lagt i benlås og omringet af mindst fire bevæbnede vagter?
Last modified onSunday, 18 August 2013 14:47

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?