Logo
Print this page

JP-journalist skal tale for svenske nynazister

574e773050

Jyllandspostens blogger og journalist Mikael Jalving træder frem som taler på konference med svenske nynazister og raceideologer, som det svenske højreekstremistiske nationale parti Nationaldemokraternes tidsskrift afholder sidst i januar måned.

Emnet for den højreekstreme konference bliver "nationale regimekritiske medier", og det vil blandt andet blive diskuteret, hvad de nationale mediers vigtigeste dagsorden er, og om de skal publicere de danske Muhammedtegninger.

Mikael Jalving præstenteres af Nationaldemokraternes tidsskrift som Jyllandspostens politiske kommentator, der skriver på en bog med titlen "Absolut Sverige", hvor han vil kritisere det svenske politisk korrekte etablisement for deres selvgodhed.

Foruden Mikael Jalving fra Jyllandsposten skal  Poul Vinter-Jensen også tale. Han var i mange år formand for Den Danske Forening, en dansk indvandrefjendsk forening på den yderste højrefløj.

Ifølge det Svenske tidsskrift EXPO som holder øje med det svenske nynazistike miljø,  vil flere svenske højreradikale politikere, bloggere og andre mediepersoner også deltage i konferencen, herunder raceideologer og erklærede nazister. Blandt andet vil de svenske Nationaldemokraters leder Nils-Eric Hennix også tale. Hennix skriver på den svenske nynazistiske hjemmeside info-14: "demokratiet - roden til alt ondt" og mener at forskere misinformerer, når de skriver at der ikke er forskel på "hvide europære og sorte afrikanere". Ifølge EXPO er det Hennix' mål at forene nazister og nationalister i et politisk samarbejde.

Underholdningen under konferencen leveres af Viktor Sjölund, der i en årrække har været aktivist i det svenske nazistiske miljø og flere gange har optrådt under andre arrangementer afholdt af Nationaldemokraterne eller nazistiske grupper i Sverige.

Last modified onSunday, 18 August 2013 15:01
Copyright © Netmagasinet P77