Menu

Racistisk Standup under Dansk Folkepartis årsmøde

Racistisk Standup under Dansk Folkepartis årsmøde

Dansk Folkeparti diskede op med et racistisk Standup show under deres landsmøde i år.

Dansk Folkeparti Ungdoms formand, den velfodrede jyde Anders Primdahl Vistisen gav den gas på scenen i bedste standupstil under Dansk Folkepartis årsmøde her i weekenden. Emnet for hans standup var overbefolkning, eller retter sagt det vante: Pas på de klamme undermennesker læs muslimerne der stadigvæk stjæler vores saft og kage og som kun går op i at overtage vores land ved at føde mange børn.

Og den unge Vistisen - ikke Vitsen, har et godt tag på opgaven dømt på latteren fra tilskuerne i salen.

Åbenbart skulle der ikke så meget andet, end en gang racistisk standup fra et underfrankeret politisk tågehorn som Anders Primdahl Vistisen, før alle DFerne hvinede så højt af fryd, at alle landets svin må være blevet helt blege af misundelse.

Og Dansk Folkepartis nye stuerenhed skal da ikke trykke deres velkendte DF-hygge ned, så kan man ikke sige neger eller råbe at muslimer skal skride til muslimland, man kan jo bare lege at de brune pebernødder er muslimer og den store hvide affaldssæk er deres nye hjem.

Nøj hvor sjovt eller hvad ?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B5pmq7X4NRE#t=189

Godt nok er Dansk Folkepartis racisme ikke en af de største udfordringer menneskeheden står overfor. Men for Danmark er det skammeligt og direkte pinligt, at partiet er så stolt af sig selv og af egne platte racistiske vittigheder, at de oploader herlighederne til internettet, så hele verdenen kan se og ryste på hovedet af Danmark.

Dansk Folkeparti burde holde den slags indenfor i eget hus og lad os andre slippe for at være ufrivillige gæster til deres tåbelige racistiske vækkelsesårsmøder. Møder hvor det sjoveste og klogeste åbenbart for dem er at tegne tissende kameler, vise racistiske propagandabilleder fra rabiate blogs og hælde brune muslimer i affaldssække.

På den anden side er det altid godt at få sat på plads, at Dansk Folkeparti er ligeså racistisk og enfoldigt som altid, selv om deres formand nu hedder Kristian og ikke Pia.

Hat tip: Mads Brandstrup, politisk redaktør Børsen.

Media

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B5pmq7X4NRE#t=189

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?