Menu

Vikingerne vender tilbage - med racekrig og jødehad

Det er jøderne der står bag flygtningestrømmen til Europa, Hitler var en klog mand og Holocaust er en løgn - så ekstreme holdninger har stifteren og talskvinden bag nyt Vikingefælleskab der kalder sig for "Vikingerne vender tilbage"

 Charlotte Bjørn Poulsen hedder kvinden bag Vikingefælleskabet - Vikingerne vender tilbage.

Charlotte Bjørn Poulsen der kalder sig for Viking og bekender sig offentligt til Asatroen, kommer fra det danske konspirationsmiljø, hvor hun i flere år har fungeret som talskvinde for Scientology Kirkens frontgruppe - Medborgernes Menneskerettighedsorganisation.

Medborgernes Menneskerettighedsorganisation forsøger at fremme Scientologys holdninger til psykiatrien og Medicinalindustrien, under dække af at kæmpe for patientsikkerhed og menneskerettigheder.  

Medborgernes Menneskerettighedsorganisation holdning til psykiatrien og Medicinalindustrien er en paranoid blanding af amerikanske konspirationsteorier og Scientology tanker. Blandt andet har organisationen, i Danmark med Charlotte Bjøn Poulsen i spidsen, kastet sig ud i kampen for at bevise og informerer om at det psykiatriske system, begår overgreb på mennesker og gøre dem mere syge end de er. Samme paranoide holdninger går igen i gruppens holdninger til Medicinalindustrien, som beskyldes for med vilje at fremstille medicin der gøre mennesker mere syge.

På Charlotte Bjørn Poulsens YouTube kanal findes der flere videoer af en mand som Charlotte Bjørn Poulsen forsøger at "redde" ud af klørene på psykiatrien.

Manden der omtales som Kimmi i videoen, er en person der har været aktiv på den yderste højrefløj. Dette nævnes dog ikke på nogen tidspunkt i videoen. "Kimmi" er psykisk syg og stærkt fascineret af den norske terrorist Anders Behring Breivik, dette nævnes hellere ikke i videoen.  "Kimmi har rejst rundt og deltaget i forskelige demonstrationer afhold af den antimuslimske Counterjihad bevægelse, således var han i 2013, med da Anders Gravers fra Stop Islamiseringen af Danmark og den amerikanske Counterjihad-blogger Pamela Geller var i Sverige, da de sammen med English Defence League afhold en demonstration i Sverige.

Kimi om Anders Behring Breivik "Den mand er så genial at jeg har lagt blomster ved Ila-fængslet (Det fængsel Breivik opholder sig i) medio December og bedt en bøn for ham og var meget ked af at han var alene denne jul...

Må gud velsinge denne store og karasmatiske mand...."

Screencap Facebook /df.nyt.dk

Link til Charlotte Bjørn Poulsens Youtube kanal.

https://www.youtube.com/user/PharmaFraud

 Charlotte Bjørn Poulsen har også kastet sig agressivt ud i kampen for via højreradikale amerikanske konspirationsteorier at "bevise" at er ikke findes noget der hedder ADHD (En neurologisk funktionslidelse ).

Link til Facebookgruppen ADHD er opfundet af Big Pharma. (Spreder Scientology propaganda).

Charlotte Bjørn Poulsen til venstre i aktion for Scientologys frontgruppe Medborgernes Menneskerettighedsorganisation. Foto: Facebook /modkraft.dk

Som man kan se er Charlotte Bjørn Poulsen stadigvæk administrator i gruppen sammen med Henrik Bentzen, der i mange år ifølge modkraft.dk, har været vært på den nu nedlagte lokal - og internetradio "Radio Friheden" der blev drevet af Aktive Scientologer Radioforening.

 

Den venstreorienterede nyhedsside modkraft.dk og journalisten Rune Eltard-Sørensen, afslørede i 2014 i fire artikler, hvordan Charlotte Bjørn Poulsen, sammen med en håndfuld aktive scientologer, havde infiltreret det danske konspirationsmiljø og hvordan de spredte antisemitiske konspirationer om en jødisk verdensmagtovertagelse.

http://modkraft.dk/artikel/konspirationsteoretikere-har-forbindelse-til-scientology

Foto:Facebook public 2015

Netavisen P77 kan i dag afslører at Charlotte Bjørn Poulsen, i ledtog med andre med tråde både til Scientology Kirken og til det danske konspirationsmiljø, står bag et nyt Vikingefælleskab der kalder sig for Vikingerne vender tilbage. 

Link til Vikingerne vender tilbage på Facebook.

Kigger man ind i Facebookgruppen for Vikingerne vender tilbage, er det helt tydeligt at gruppen blot er endnu en ny frontgruppe til spredning af konspirationspropaganda af samme slags som Charlotte Bjørn Poulsen har spredt via sin rolle som talskvinde for Medborgernes Menneskerettighedsorganisation.

Spredningen af Scientology relateret propaganda, sker på trods af at Charlotte Bjørn Poulsen i sin velkomsthilsen til nye medlemmer, opfordrer dem til at søge tilbage til "Den oprindelige tro" som ifølge hende er Asatroen.

Selv om Charlotte Bjørn Poulsen således på overfladen, opfordrer sine tilhængere til at tage Asatroen til sig, er der forbavsende mange af hendes Facebook venner der er aktive i Scientology Kirken.

Men det er ikke Charlotte Bjørn Poulsens relation til Scientology Kirken der er problematisk. Det der vækker bekymring hos visse asatroende,  P77 har talt med, er at de ledende personer bag Vikingerne vender tilbage og herunder også Charlotte Bjørn Poulsen, spreder racistiske tanker og opfordrer til racekrig mod mørke mennesker og jøder, alt sammen under dække af at være Vikinger og under dække af den såkaldte nordiske Ravnebanner.

Nynazistisk propaganda der forsøger at hvidvaske Adolf Hitlers forbrydelser.

Et kig ind i Facebook gruppen Vikingerne vender tilbage viser også at der er god grund til at være bekymret som asatroende, for antallet af aktive nynazister og racister - kendt fra den yderste højrefløj er stort. 

"Kan i se hvor zionisterne vil hen?= FULD KONTROL over SLAVERNE og MAGT til at fortsætte det Hvide Folkemord!" skriver Charlotte Bjørn Poulsen som en kommentar til et link om mere overvågning af hadytringer på nettet.

 Charlotte Bjørn Poulsen der for blot et år tilbage omgav sig med antiracistiske personer fra den yderste venstrefløj, ses i dag aktivt sprede nynazistisk propaganda om at Hitler var en klog mand og om at jøderne er roden til alt ondt.

 

Charlotte Bjørn Poulsens angreb på jøder og den jødiske tro er voldsomme og blandt andet anklager hun jøder for at stå bag den nuværende flygtningestrøm.

Mørke mennesker og muslimer får også rabiate ord med på vejen. Disse er kun ude på at dræbe alle hvide mennesker og venter på at begå etnisk udrensning i Europa. Alt er del af en større hemmelig plan som jøderne står bag.

Der linkes også flittigt til videoer der fremmer konspirationer om at nazisternes etniske udrensning af millioner af jøderer under 2 verdenskrig er løgn og der henvises til antisemitiske højreradikale hjemmesider og personer.

 

Når Charlotte Bjørn Poulsen enkelte gange konfronteres af andre der mener at hun er grov og racistisk, nøjes hun med at skrive op til flere kommentarer, hvor i hun beskylder sine kritikere for at være uvidende om "hvad der sker i virkligheden" 

I forbindelse med en happening, Charlotte Bjørn Poulsens gruppe afholdte ved Christiansborg i sommers, udtalte Charlotte Bjørn Poulsen til Ekstra Bladet at hun og gruppen Vikingerne vender tilbage, kræver at Dannebrogflaget erstattes af det nordiske Odinsbanner - såkaldte Ravnebanner.

http://ekstrabladet.dk/nationen/800-aar-med-dannebrog-er-nok-her-er-ravnebanneret-danibrok/5709669

"Ravnebanner" kan købes via Vikingerne vender tilbage for lidt over 300 kroner. Mange højreekstremister har købt banneren og viser sig sammen med flaget på deres Facebookprofiler. 

Til Ekstra Bladet har Charlotte Bjørn Poulsen, også oplyst at hendes asatro-udlægning bygger på såkaldte "Ni Vikingedyder"dem har hun hentet direkte fra amerikanske Asatru Folk Assembly.

http://ekstrabladet.dk/nationen/800-aar-med-dannebrog-er-nok-her-er-ravnebanneret-danibrok/5709669

Asatru Folk Assembly står for en racistisk fortolkning af den nordiske Asatro og mener at Asatro er noget hvide mennesker fra nordeuropa har nedarvet gennem deres genmasse - DNA.  

Læs mere om Asatru Folk Assembly og deres DNA -asatro.

Asatru Folk Assembly og deres fortolkning tiltrækker mange højrenationalister og nazister, fordi fortolkningen byder ind med et racebiologisk verdensbilled, hvor menneskeheden er opdelt i racer, samt dyrker krigermentaliteten.

http://p77.dk/nyheder/956/asa-troende-advarer-om-radikalisering

Charlotte Bjørn Poulsen har forsøgt at melde sig selv og sin racistiske Vikingegruppe ind i  Asa og Vanetrosamfundet Forn Siðr. Kilder der er aktive i Forn Siðr har oplyst til P77 at Forn Siðr har sagt nej til at Vikingerne vender tilbage kan være del af det danske Asa og Vanetrossamfund. 

 Eksempler på antisemitisme og højreekstrem propaganda hentet fra Facebookgruppen Vikingerne vender tilbage.

 Konspirationen om White Genocide er en højreekstrem konspiration der trækker tråde til den nazistiske konspiration om at der findes jødiske kræfter der i det skjulte konspirer om at tage verdensherredømmet. Inspirationen er hentet fra nazisternes Zions Vise protokoler, der blev spredt rundt under 2 verdenskrig som dokumentation på hvorfor jøder skulle væk fra Europa.

Salem manifestationen har i mange år været den største nynazistiske begivenhed i Norden. En begivenhed danske nazister og højreekstremister også har deltaget i.

 

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?