Menu

DF’s Partisekretær er gift med en Taiwan-kineser

altDansk Folkeparti kræver et stop for al indvandring fra ikke-vestlige lande. Kravet er fremsat for at redde danskerne fra mennesker, hvis værdier og kulturer på ingen måde kan lader sig integrere i det danske samfund.

Men Ekstra Bladet kunne afsløre i sidste uge at der politikere i Dansk Folkeparti, som omgås disse ikke-vestlige udlændinge - og oven i købet tjener penge på dem.

Dansk Folkepartis Partisekretær Poul Lindholm Nielsen har nok ikke giftet sig med en ikke-vestlig kvinde for at tjene penge på hende, men kønt ser det ikke ud, at selveste Partisekretæren og en af medstifterne af Dansk Folkeparti, ikke formår at leve op til sit eget partiets holdninger og politik når det gælder mennesker fra ikke-vestlige lande. Mennesker som ifølge Pia Kjærsgaard, tilhører en gruppe af mennesker, hvis værdier på alle måder er de danske værdier underlegne. - Og der er også noget om, at sådan nogen har det med at formere sig, ikke som rotter, men som kaniner. Nåh nej - det var vist muslimerne hun havde i tankerne - eller?

Helt ærligt - det bliver efterhånden mere og mere åbenlyst, at der er forskel på folk. Der er dem i Dansk Folkeparti, og så er der alle os andre, som må finde sig i alle Dansk Folkepartis diskriminationslove, racistiske krav og regler. Sandheden ser jo ud til at være, at dem fra Dansk Folkeparti ikke engang selv kan leve op til deres egne stupide krav og udlændingeregler, som de hele tiden forsøger at trække ned over hovedet på os andre.

Jeg vil derfor tillade mig at fremsætte en bøn til Dansk Folkeparti: ”Sig dog for fanden én gang for alle at det er muslimer i hader og vil af med, og find jer derefter i at vi kalder en spade for en spade og sige højt, at I er en flok hykleriske muslimhadere. Spil med åbne kort! - Hvad er I bange for?

Fotos af det lykkelige brudpar kan ses i Dansk Folkepartis medlemsblad Dansk Folkeblad Nr 4 september 2008 på side 18.

alt

http://www.danskfolkeparti.dk/Dansk_Folkeblad_.asp

 

 

Last modified onWednesday, 02 February 2011 07:41

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?